Foredrag

Journalistik, sport, mad og vin, restaurantanmeldelser og kommunikation har været mine arbejdsområder gennem tre årtier. Det fortæller jeg gerne om i kortere eller længere foredrag, møde- eller diskussionsoplæg – selvfølgelig tilpasset anledning og målgruppe. Faste foredrag:

Fremtiden med eller uden aviser

Hvor skal nyhederne komme fra i et informationssamfund, hvor sociale medier står for nyhedsstrømmen, mens de traditionelle medier marginaliseres, og robotterne står for informations-sorteringen?

Kunsten at kommunikere  – og hvorfor det ofte går så galt

Tips, anekdoter og masser af sund fornuft om, hvordan man kommer langt med god kommunikation.

Restaurantanmelderen som alle elsker at hade

Måske har parkeringsvagten det sværere, men man bliver hårdhudet af at anmelde restauranter. Det gør familien også, når man en morgen vågner op til fire bildæk, der er flænset med en stor kniv, fordi man har lagt sig ud med en restauratør. Oplevelser fra en udfordrende branche.

Ægte fans bekymrer sig ikke om godt vejr

Der er fodboldfans, som holder med dem, der vinder, og så er der ægte fans, som holder ved i tykt og tyndt. Som lever med lidelser og ydmygelser gennem et helt liv. Fordi der ikke er andet valg. En personlig sørgmunter lidelseshistorie krydret med fodboldferier, landsholdsrejser, VM- og EM-slutrunder m.m.

Jeg taler også gerne om eksempelvis madlavning, madkultur og vin. Kontakt mig og find ud af, om noget har interesse.